reviews

Reviews van klanten LRP Reizen

Hier onder kunt u lezen hoe onze vakantiereizigers de rondreis door Schotland hebben beleefd. Deze reviews van klanten LRP Reizen zijn ongecensureerd geplaatst.

Reviews van klanten LRP Reizen
Vakantie of rondreizen voor auto door Schotland
Reviews van klanten LRP Reizen

Wij hebben onlangs een reis bij LRP geboekt naar Schotland. Daar het niet wilde slagen met het uploaden van de routes in onze Garmin heeft Mr Ruiter met heel veel engelengeduld ons telefonisch begeleid en ondersteund om het toch zo ver te krijgen dat het wel lukte! Deze meneer weet waar hij over praat en staat persoonlijk dicht bij het belang van de klant, de benadering is helemaal top! Onze vakantie moet nog beginnen, maar met deze reisorganisatie achter ons zal dit zeker lukken!
Wij hebben er zin aan!

Fetze & Anita

 

Vorige week teruggekomen van 9-daagse Scottish Scenery Tour. Heerlijk gereden en de accommodaties waren prima in orde. Vooral The Arch Inn in Ullapool vonden we leuk. Lekker eten ook. Het is ons goed bevallen om alles door jullie organisatie te laten regelen.
Bedankt voor deze leuke vakantie.

Wilma Kalsbeek

 

Wat een geweldige reis hebben we gemaakt met veel dank voor jou prachtige routes.
Ook genoten van het echte Schotse weer, een stuk beter dan de hitte golf in Nederland.
Bij elke bocht een nieuw schilderij echt geweldig. Super mooie ervaring !!!
De uitgekozen slaap plekken waren goed, sommige beter dan goed.
Wij willen jullie bedanken voor het samenstellen van een mooie vakantie, we kunnen via de foto’s heerlijk nagenieten.

Hans en Yvonne Visser

 

We zijn de afgelopen twee weken door Schotland getrokken. En door hun route te uploaden in de Garmin of TomTom, rij je echt de mooiste singletracks die daar te vinden zijn! Echt een prachtige vakantie met goede hotels, helemaal top geregeld!!

Karin de Jong

 

Perfect, we zouden zo weer boeken. Voldeed volledig aan onze verwachtingen. Prachtige natuur en goede hotels in typische schotse gebouwen.

Wim Maassen van den Brink

 

Al vele jaren het idee om Schotland met de motor een bezoek te brengen.
Ik ben toen opzoek gegaan naar informatie, op de Motorbeurs, op Internet, vrienden, kennissen enz. 
Uiteindelijk via Facebook en de Motorbeurs in Utrecht uitgekomen bij LRP Reizen, direct bij het contact was het een prettig en een soort persoonlijke band. Je kan goed je wensen bij hun kwijt en er wordt goed naar geluisterd. Dit resulteerde dan in een bijna op je lijf geschreven route. 
Bij hun mag bijna alles en niets moet, heb je vragen gewoon even bellen en je krijgt een prima antwoord.
Zij houden je tijdens je boeking tot dat je de papieren krijgt je goed op de hoogte van bijzondere ontwikkelingen.
Bij ons was dat er twee Hotels zich failliet had en laten verklaren, maar dit werd prima opgelost en moest de route een klein beetje aangepast worden.
Dit was dus totaal geen probleem, dit werd gewoon gedaan.
Reis papieren zouden per post naar ons toekomen, raken ze zoek bij de post, ik heb ze zelf toen maar opgehaald.
Ontvangst met koffie en koek, veel gesproken over Schotland, promotie filmpje gezien en heel veel vragen mogen stellen en goede antwoorden gekregen.
Gaat vanavond de telefoon, LRP Reizen aan de lijn om ons een hele mooie motor vakantie te wensen en te roepen dat het weer de eerste week super mooi wordt. Hij was gepast jaloers op ons dat we zulk mooi weer krijgen daar aan de overkant van de plas.
In het kort komt het hierop neer:

LRP Reizen een zeer goede en persoonlijke reisorganisatie voor je motor tocht naar Schotland en Engeland. Wat een enorme kennis zit er bij hun over dit land. SUPER GEWOON.

Dirk Westerveld

Reviews van klanten LRP Reizen

De vakantie zit er weer op. We hebben een fantastische week gehad met als absolute hoogtepunt een rit langs de westkust in het noordelijke deel van Schotland. Zonder twijfel de mooiste motorrit die ik ooit heb gemaakt. De hotels waren goed gekozen, waarbij je ook in contact kunt komen met de lokale bevolking. LRP Reizen heeft er weer fantastisch werk van gemaakt om ons een schitterende vakantie te bezorgen.

Gerrit Wesselink

 

We hebben ontzettend genoten van onze reis “Kris kros” door Scotland.

Mooie routes,afwisselend landschap en elke avond welkom geheten in typisch Schotse hotels.
Overal lekker eten en geslapen, in een woord super, alles goed geregeld top.
Voor herhaling vatbaar, voor ons was alles nieuw, want dit was onze eerste kennismaking met Schotland, we gaan zeker nog een keer,
de route door de highlands lijkt ons volgende doel.
Hartelijk dank voor uw service.
Groet Martin en Joke Kleverwal.

Ik heb al diverse vakanties geboekt bij LPR reizen. Iedere vakantie was tot in de puntjes georganiseerd en op maat gemaakt naar onze eigen wensen. Mooi land (dat krijg je op de koop toe), mooie hotels (niet de grote vakantiefabrieken) en goede routebeschrijvingen waarbij je al het moois dat Schotland en Ierland te bieden hebben ook werkelijk gaat ervaren. Het enige dat je zelf nog moet doen is genieten.

Anoniem

Reviews van klanten LRP Reizen

Reviews van klanten LRP Reizen